Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi intelegem ambalarea

Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de infoliat - Ecomat Plus

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei
Brand
Haloila
Descriere
Masina de infoliere Ecomat Plus este o masina de ambalat care desfasoara folia cu ajutorul a doua role pre-intindere, reducandu-se in felul acesta consumul de folie si modalitatea de a aplica presiunea pe marfa aflata pe palet. Acest sistem se numeste pre-strech (PPS) si este un sistem foarte eficient in asigurarea unui consum scazut de folie, deoarece poate intinde folia cu pana la 300% fata de un alt produs similar. Filmul se afla in interiorul stalpului principal, ferindu-se astfel de eventualele influente mecanice sau chimice si oferind siguranta sporita pentru operator.

Ecomat Plus ofera pana la 15 programe de infoliat, pornire si oprire fara socuri, posibilitatea programarii straturilor de ambalare pentru partea superioara si inferioara a paletului, cat si control automat al inaltimii de ambalare.

Procesul de ambalare poate fi oprit si repornit din acelasi punct, iar viteza platanului poate fi ajustata pentru diferite tipuri de incarcaturi. Optiunile suplimentare ale Ecomat Plus sunt: stabilizatorul de sarcina, rampa speciala de acces si cadre care permit montarea la un nivel inferior solului.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura