Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi intelegem ambalarea

Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de ambalat in pungi

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei
Brand
BVM
Descriere
Solutia de ambalare de mare viteza pentru produse rotunde dispuse la unghiuri de 90
Compacta rapida Masina de ambalare folie este potrivit pentru ambalarea complet automatizat de, de exemplu cupe sau role. Performante ridicate sunt atinse datorita alimentarii produsului aranjat la un unghi de 90 si alimentarii servo. Aceasta masina este potrivita in special pentru utilizarea in spatele masinilor de termoformare. Cu aceasta masina pot fi ambalate diferite diametre si lungimi ale barei de pana la 600 mm.

Datorita sistemului de ambalare bine gandit si a sistemelor de alimentare asociate, sunt posibile performante de pana la 60 de cicluri pe minut, in functie de modelul si echipamentul masinii de ambalat. Cu sistemele de etansare incalzite permanent, toate filmele disponibile comercial, de la polietilena la poliolefina si folii din PVC, pot fi prelucrate in aceasta masina de ambalat film. In combinatie cu folia de poliolefina si taietorul BVM, sigiliile cele mai fine pot fi produse de aceasta masina de ambalat film.

Conversiile usoare ale masinii de ambalat Compacta, fara roti manuale sau manipularea comenzilor de functionare, garanteaza timpi scurti de conversie pentru masina de ambalat film, precum si o fiabilitate ridicata a productiei. Formatul de 700 mm ofera o gama larga de solutii profesionale de ambalare.

Masini de ambalat BVM pentru cele mai inalte standarde.

Comanda se realizeaza pe valuepack.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura