Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Noi intelegem ambalarea

Membru Bizoo de 9 luni.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Masina de infoliat -  Octopus B

0 stars: 0.00 din 0 pareri

1 lei
Brand
Haloila
Descriere
Echipamentul rotativ si automat de infoliat Haloila Octopus B Series se foloseste cu success la ambalarea paletilor de orice dimensiune.

Datorita faptului ca bobina care contine folia Mima Film este suspendata pe un inel care se invarte in jurul paletilor si care coborara urmand programul specific de infoliere, paletul ramane stationar, ceea ce ajuta ca ambalarea incarcaturilor sau a produselor instabile sa fie mult mai sigura.

Neexistand forte centrifuge care sa provoace tensiune sau solicitare asupra sarcinilor sau echipamentului, siguranta produselor si a operatorului care supravegheaza sunt asigurate cu usurinta. Inelul poate fi pozitionat cu precizie pe verticala, iar infolierea poate fi pornita sau terminata la inaltimea dorita cu o viteza de peste 25 rpm.

Echipamentul de infoliere reduce foarte mult cantitatea de film folosita datorita metodei unice de retinere a sarcinii si este cea mai buna solutie pentru cei care au de ambalat sub 100 de paleti pe ora si de dimensiuni diferite. Constructia solida din aluminiu confera incredere si permite utilizarea intensa si, nu in ultimul rand, are avantajul unor costuri reduse de intretinere.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura